Az OHA tip. hőszalag alkalmazásának előnyei a hagyományos infra sötétsugárzókhoz képest.

image_alt

Az OHA hőszalagokat az INFRA berendezések tapasztalatai alapján fejlesztették tovább. (OHA jelentése-Over Heating Area.)

Az OHA hőszalag a jelenleg ismert legkorszerűbb sugárzó fűtési rendszer. Nagy csarnokoknál a beruházási költség -lényegesen nagyobb fűtési hatásfok mellett- jelentősen csökkenthető.

Az OHA hőszalag alkalmazásának előnyei:

A padló szintre sugárzott energia a bemenő energia 85%-a. A korszerű INFRA sötétsugárzóknál ez az arány kb. 60%. Ez a hatásfok javulás a sugárzó csővezeték tökéletes hőszigetelésével, a nagy sugárzó csőfelülettel-(csőátmérő: d.300 mm)-a speciális homokszórt fűtőcsővel és a füstgáz visszakeverésével érhető el.

A csarnokban nem kell gázhálózatot, elektromos hálózatot, égési levegő beszívó és füstgáz kivezető nyílásokat kialakítani.(Külső égő.)

Nincs kondenzáció a fűtőcsövekben.

A hőszalag „B” tűzveszélyességű csarnokban is alkalmazható. (A hagyományos sötéten sugárzók „C” besorolású csarnokokba építhetők be.)

Csendes üzemelés.(Külső égő.)

Kellemes komfortérzet az alacsonyabb felületi hőmérséklet miatt. (Tmax=290 oC, Tátl=250 oC)

Egyenletes besugárzás az egész csarnokban.

Egzakt környezetvédelmi kimérés.(Kevés egymástól függetlenül üzemelő égő.)

Egyszerű üzemeltetés.(Kevés berendezés.)

Gazdaságos hárompont szabályozás. (kisláng-nagyláng.)

Számítógépes vezérlés.

Minimális karbantartási igény-évente egy.

A SYSTEMA Magyarország Kft. az OHA fűtési rendszer tervezését, behozatalát, kivitelezését, beüzemelését 2 év garanciával vállalja.